Ivana Pantelić, Uspon i pad ‘prve drugarice’ Jugoslavije: Jovanka Broz i srpska javnost (1952-2013). Beograd: Službeni glasnik, 2018, 340 str. - Ličina Ramić, Aida (Journal of the Faculty of Philosophy in Sarajevo (History, History of Art, Archeology) / Radovi (Historija, Historija umjetnosti, Arheologija), ISSN 2303-6974 on-line, 2020)
Book Review